logo fiscalecarriere.nl

NautaDutilh

Strawinskylaan 1999
1077 XV
Amsterdam

020 71 71 000
www.werkenbijnautadutilh.nl


Actief in

Onafhankelijk advocatenkantoor met meer dan 400 advocaten, notarissen en belasting adviseurs

Medewerkers
Ca. 780
Structuur

Zelfstandig en onafhankelijk.

Profiel

NautaDutilh is een onafhankelijk advocatenkantoor in de Benelux. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belasting adviseurs is NautaDutilh een van de grootste advocatenkantoren in Europa. Het kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam.

We richten ons niet alleen op ondernemings- en bankrecht, maar zijn tevens toonaangevend op het gebied van onder meer fiscaliteit, intellectueel eigendom & patenten, mededinging, telecom en media, vastgoed en verzekeringen. NautaDutilh heeft een lange traditie in publieke en academische functies.

Onze dienstverlening is gericht op resultaat. Oplossingen en adviezen die u en uw organisatie helpen om doelstellingen te bereiken. Dat deden we al in 1795, toen we adviseerden bij de totstandkoming van een lening tussen Nederlandse bankiers en vertegenwoordigers van de Verenigde Staten voor de herinrichting en uitbreiding van de stad Washington. En dat doen we nog steeds, zoals bij de advisering van het syndicaat dat Delta Lloyd naar de beurs bracht.

Onze onafhankelijke manier van denken, met creatieve ideeën en een eigen persoonlijke dynamiek, verklaart het verschil tussen 'ter zake kundig' en 'excellent'. Dat is het verschil tussen NautaDutilh en de rest. Niets meer, niets minder.