logo fiscalecarriere.nl

Loyens & Loeff

Blaak 31
3011 GA
Rotterdam

010 - 224 62 24
www.loyensloeff.com


Actief in
Loyens & Loeff geeft hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.
Medewerkers
Wereldwijd circa 1.500
Profiel

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in haar thuismarkt de Benelux. Internationaal is Loyens & Loeff een gerenommeerd adviseur voor belastingen, ondernemingsrecht, financiële en kapitaalmarkten, cross-border financiering, private equity, vastgoed, de energiesector, Europees en bestuursrecht, btw, loonheffingen en arbeidsrecht. De samenwerking tussen verschillende specialisten binnen één kantoor levert de cliënt voordelen op. Een vraagstuk wordt vanuit verschillende invalshoeken behandeld, waardoor synergie en meer efficiëntie ontstaan.

Internationale focus
Loyens & Loeff heeft wereldwijd circa 1.500 medewerkers, waaronder ruim 800 juridische en fiscale experts in zes Benelux-kantoren en twaalf vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra. Voor internationale adviesvragen onderhoudt Loyens & Loeff nauwe relaties met toonaangevende advocatenkantoren en belastingadviseurs in Europa, het Midden-Oosten, de Verenigde Staten en het Verre Oosten. Zo biedt Loyens & Loeff haar cliënten wereldwijd advies op topniveau en is het kantoor in staat zowel binnenlandse als internationale vraagstukken doelgericht te structureren en te begeleiden.

Pragmatische oplossingen
De cultuur van Loyens & Loeff kenmerkt zich door een sterk gevoel voor onafhankelijkheid, ondernemerschap, een hoogwaardige dienstverlening en betrokkenheid. Kwaliteitsbewustzijn, open communicatie en korte lijnen zijn de basis voor een informele en inspirerende cultuur. Deze cultuur stimuleert het zoeken naar pragmatische oplossingen voor gecompliceerde juridische en fiscale vraagstukken. Loyens & Loeff besteedt veel aandacht aan opleiding en scholing en aan het creëren van een boeiende en uitdagende werkomgeving. Zo kan Loyens & Loeff jong talent aan zich binden en de kwaliteit van haar dienstverlening garanderen.