Werken bij PGGM

Een beheerd vermogen van 229 miljard euro en 4,4 miljoen mensen die op een vlekkeloze pensioenuitvoering rekenen. Dit brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid vind je terug in elke functie binnen PGGM. Wij geloven in jouw professionaliteit en geven je de ruimte om je vakmanschap verder uit te bouwen. Door wederzijds vertrouwen en kritisch naar elkaar durven te zijn, leggen we de basis voor een goede arbeidsrelatie. Daardoor groei jij als individu en PGGM als organisatie.

In balans

Bij PGGM hechten we veel waarde aan een goede balans tussen je werk en privéleven. We faciliteren jou als medewerker hierin zoveel mogelijk. Zo hebben we een 36-urige werkweek met veel ruimte om je eigen tijd in te delen en de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken. Behoefte om te herbezinnen of om er even tussenuit te gaan? Als je minimaal 3 jaar in dienst bent, heb je de mogelijkheid om een sabbatical tot 3 maanden op te nemen. Tijdens dit bijzondere verlof krijg je de helft van je salaris uitbetaald en wordt de pensioenopbouw volledig voortgezet.

In ontwikkeling

Impact hebben op je omgeving vraagt om ontwikkeling. Daarom zien we je bij PGGM graag elke dag nog beter worden in je vak. Kennis verdiepen of verbreden? Het kan allebei. Met onze PGGM Academy bieden we je als professional een ruim opleidingsaanbod aan, om jouw ambities waar te maken. Hierin heb jij de regie.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij PGGM?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Noordweg Noord 150
3704 JG Zeist
Nederland

Contact en website

recruitment@pggm.nl

+31 30 277 7340

Werken-bij-site

Vacatures bij PGGM

Bekijk hieronder de vacatures die bij PGGM worden aangeboden

PGGM
3.422 - 4.888
Junior
Zeist
PGGM
4.200 - 4.888
Junior
Zeist
PGGM
2.588 - 4.143
Junior
Zeist
PGGM
4.856 - 6.937
Junior
Zeist