Werken bij HLB Blömer

Als ondernemer wilt u de best mogelijke resultaten behalen met uw bedrijf. De accountants en adviseurs van HLB Blömer ondersteunen u daarbij. Onze dienstverlening is er volledig op gericht om uw zorgen uit handen te nemen. We werken voor en samen met u en uw bedrijf alsof het om onze eigen onderneming gaat. Dat doen we door ons te verdiepen in uw doelstellingen, uw onderneming en uw markt. Een duurzame en persoonlijke relatie vinden we dan ook erg belangrijk. Dat maakt dat HLB Blömer u als financiële sparringpartner pro-actief kan informeren en adviseren over onderwerpen die voor ú relevant zijn. 

Ons team van zo’n 115 betrokken en deskundige specialisten staat ruim 1.000 ondernemers dagelijks met raad en daad bij. Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. 

Periodiek organiseren wij de HLB Blömer Academy: een bijeenkomst gericht op een bepaald thema. Naast onze specialisten zijn er externe partijen aanwezig met wie wij regelmatig samenwerken. Met elkaar hebben wij dubbel zoveel kennis en kunnen wij al uw specifieke vragen beantwoorden.

Great Place to Work

Een tikje eigenzinnig. Dat zijn we wel bij HLB Blömer. Kansen zien en ze met beide handen aanpakken kenmerkt ons. Vooruitstrevend zijn we altijd geweest. Integer en betrokken ook. Richting elkaar en richting onze klanten. We verwelkomen graag nieuwe mensen en tegelijkertijd zijn we er trots op dat medewerkers zich zo lang aan ons verbinden. Voor het derde jaar op rij hebben we de titel Great Place to Work behaald, een mooi resultaat dat laat zien dat onze organisatiecultuur werkt.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij HLB Blömer?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Krijtwal 1
3432 ZT Nieuwegein
Netherlands

Contact en website

info@hlb-blomer.nl

+31 30 605 8511

Werken-bij-site