Werken bij AFM

Wat is jouw expertise?

Op hoog niveau bijdragen aan een betere financiële wereld? Samen met andere bevlogen professionals werk jij aan het verbeteren van de sector. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

De AFM als werkgever

De AFM wil een toonaangevende toezichthouder zijn. Vanuit deze ambitie hebben wij een uniforme werkwijze ontwikkeld voor al onze afdelingen. Doel is om de effectiviteit, efficiency en wendbaarheid van onze organisatie te vergroten. Onze werkwijze maakt sturen op de kwaliteit van ons werk, gedrag en cultuur en het continu verbeteren van onze processen makkelijker en vergroot het lerend vermogen van onze organisatie.

Alles over de werkwijze van de AFM

Duurzaamheid

De financiële sector heeft een cruciale rol in de overgang naar een duurzame samenleving. Duurzaamheid is daarom een van onze priopriteiten. We focussen daarbij op ecologische, sociale en governance-belangen. Denk aan klimaatverandering, gelijke kansen en eerlijke handel.

Naast onze rol als toezichthouder, pakken we ook intern onze verantwoordelijkheid. Zo hebben we grote ambities rondom het reduceren van onze ecologische voetafdruk. Wij zoeken professionals die het belang hiervan onderschrijven en zich hard willen maken voor het aanjagen van de verduurzaming binnen de sector of onze eigen bedrijfsvoering.


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij AFM ?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Vijzelgracht 50
1017 HS Amsterdam
Nederland

Contact en website

+31 20 797 2655

Werken-bij-site

Vacatures bij AFM

Bekijk hieronder de vacatures die bij AFM worden aangeboden

Toezichthouder CSRD assurance
AFM

Als toezichthouder CSRD assurance sta je aan de basis van het toezicht op de kwaliteit van de assurance die accountantsorganisaties verlenen bij duurzaamheidsverslagen in het kader van de CSRD. 

Amsterdam € 65.000 - € 94.000
01-03-2024
Azure data-engineer
AFM

Als Azure data-engineer bij de AFM mag je losgaan op je eigen stukje Cloud. Alle vragen vanuit de business mag je oplossen binnen Azure, met welke service daar ook voor...

Amsterdam € 55.000 - € 90.000
27-12-2023
Toezichthouder Operationele & IT Risico’s
AFM

Als toezichthouder Operationele & IT Risico’s werk je mee aan het vertalen van risico’s naar thematische toezichtstrategieën rondom informatiebeveiliging, distributed ledger/crypto, algoritmen/artificial intelligence, cloud computing/uitbesteding en cyberweerbaarheid. 

Amsterdam
27-12-2023
Jurist team Pensioenen
AFM

"Als je het leuk vindt om veel impact te hebben op de toepassing van (nieuwe) wet- en regelgeving in het belang van consumenten, en je het een uitdaging vindt om...

Amsterdam € 54.000 - € 88.000
23-12-2023
Toezichthouder Cyber Security
AFM

Als toezichthouder cyber security werk je mee aan de noodzakelijke voorbereidingen voor de Digital Operational Resilience Act (DORA). 

Amsterdam € 58.000 - € 80.000
23-12-2023
Projectleider team Pensioenen
AFM

Als je het leuk vindt om vanuit het consumentenbelang veel impact te hebben op (pensioen)partijen, en je het een uitdaging vindt om te achterhalen wat er daadwerkelijk speelt aan risico's...

Amsterdam € 55.000 - € 87.000
08-12-2023